Tinerii din diverse regiuni ale țării și-au dezvoltat abilitățile antreprenoriale

Imagine simbol:giurgiuonline.net

Imagine simbol:giurgiuonline.net

AO „Asociația pentru Promovarea Antreprenoriatului” (APA) a realizat sesiuni de instruire antreprenorială pentru tinerii din regiune. Sesiunile se vor desfășura online, cu suportul Proiectului USAID „Agricultura Performantă în Moldova” (USAID/APM), în cadrul proiectului „Activități și metode educaționale inovative pentru tinerii din regiuni”.
Pe parcursul a trei zile de instruire on-line, tinerii și-au abilitățile antreprenoriale, studiind managementul întreprinderii, marketingul și evidența contabilă în agricultură, dar și elaborarea unui plan de afaceri.
De subliniat că, pe parcursul cursului a fost menținut dialogul între formatori și tineri, ceea ce a contribuit la suscitarea interesului din partea tinerilor participanți la instruire. Totodată, tinerii au primit posibilitatea de a accesa materialele informative ale cursului de instruire pe pagina platformei on-line.
Participantul Constantin Novac din satul Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni a declarat că absolut întâmplător a aflat despre sesiunile de instruire antreprenorială. ”Imediat am decis să particip. Paralel cu activitățile din sere, ascultam seminarele care , apropo mi-au depășit așteptările. Am aflat multe lucruri utile începînd cu alegerea formei organizatorice, juridice, marketing, contabilitate , până și inițierea unui business plan”, a subliniat dânsul.
Beneficiarii au manifestat un interes sporit pentru participarea la etapele ulterioare ale proiectului, inclusiv la Programul de mentorat și Concursul de business planuri.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *