Emoții pozitive la pachet sunt livrate de către echipa ”Surprize Ungheni”

Patru tineri din Ungheni au lansat o afacere chiar la început de pandemie. Chiar dacă la început au fost un pic dezorientați și confuzi că nu vor putea face lucrurilor pet imp de pandemie, totuși, până la urmă, au izbutit.
Echipați cu mănuși, măști, gel dezinfectant și păstrând distanța socială recomandată, echipa ”Surprize Ungheni” a reușit să aducă zâmbete și lacrimi de bucurie unghenenilor. „Ne-am protejat atât pe noi cât și pe cei cărora le livrăm bucuriile”, a subliniat una dintre fondatoare, Cristina Morcov, elevă la Liceul „Vasile Alecsandri” din Ungheni.
Ceea ce i-a determinat să dezvolte această afacere, mai ales pe acest timp de pandemie, a fost nevoia de a se simți utili. Au căutat să facă ceva productiv. Și au reușit!
Prima lor surpriză, de fapt, a fost și scânteia ce a dat naștere ideii respective. „O prietenă fiind peste hotare, m-a rugat să livrez un coș cu fructe și un buchet de flori unei rude. Am acceptat imediat, deși acest ”Da” a fost un pic spus printre ”dinți” pentru că niciodată nu am făcut așa ceva”, povestește Cristina.
În acea zi au încercat-o emoții destul de mari, cum este și firesc. „Atunci când fac ceva, pun foarte mult suflet și vreau să iasă bine. În cele din urmă, rezultatul obținut a fost pe măsura așteptărilor prietenei mele”, a mai adăugat tânăra.
Primul hop a fost trecut. Iar Cristina Morcov la rându-i, subtil analizând lucrurile, și-a adunat o echipă de tineri de vârsta ei și acum livrează ”emoții pozitive” unghenenilor și nu doar. Au livrat „emoții” și la Nisporeni, și la Telenești, dar și Fălești.
Echipa ”Surprize Ungheni” se dezvoltă grație abilităților celor patru tineri dar și grație susținerii părinților acestora. Surprizele sunt pregătite atent de la cel mai mic detaliu. Iar prețurile variază în dependență de cererea fiecărei persoane, individual. „Suntem tineri și ideile ne apar în fiecare zi, așteptăm doar momentul potrivit să le punem în aplicare”, a subliniat Cristina Morcov.
Tinerii au declarat în unison că speră ca mica lor afacere să existe cât mai mult timp, pentru că este ceva mai mult decât o afacere, este o parte din sufletul lor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *