Patru tineri din Uzbekistan au fost reținuți de către polițiștii de frontieră în apropierea pieței din Ungheni

Sursa foto: www.noi.md

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ungheni au reținut, în apropierea pieții comerciale centrale din municipiul  Ungheni, patru cetățeni ai Uzbekistanului, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră al MAI.

Aceștea aveau asupra lor un lot de marfă în asortiment.
Conform informațiilor operative tinerii comercializau bunuri fără acte de însoțire sau proveniență. Audiați, cetățenii cu vîrstele cuprinse între 25 – 28 de ani au comunicat că au ajuns legal pe teritoriul Republicii Moldova, însă nu dețin permis de ședere.
Drept urmare, bunurile au fost ridicate și plasate în camera de păstrare a corpurilor delicte din cadrul Direcției regionale Vest, pînă la elucidarea circumstanțelor.
Cetățenii Uzbekistanului au fost preluați de către reprezentanții Biroului de Migrație și Azil. Dacă va fi stabilită vinovăția acestora, tinerii riscă o amendă de la 60 la 90 de unităţi convenţionale, conform art. 265 Cod Contravențional al RM, pentru achiziţionarea, păstrarea, transportul şi comercializarea ilegală a valorilor materiale.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *