VIDEO / Carantina nu înseamnă vacanță. CRT Ungheni îndeamnă pe toți să aleagă un mod util de învățare

Dacă vă întrebați cum ați putea să vă petreceți timpul în carantină, atunci membrii Consiliul raional al tinerilor din Ungheni vă vin în ajutor. Ei au decis să se  ca în această perioadă de distanțare unul față de altul, să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel provocându-i și pe mulți dintre semeni să facă la fel. În primă fază îndeamnă toți cointeresații să navigheze în lumea virtuală a internetului, care de ceva timp este invadat de noi informații absolut utile întru dezvoltarea personală.
Datorită faptului că activitatea Centrului raional de Tineret a fost sistată, acesta nu a stagnat, dar a decis să pună accent pe mediul online, de a se conecta cu câți mai mulți tinerii atât din alte localități ai raionului, cât și din alte raioane. Deviza Centrului fiind argumentată prin expresia „Schimbarea vine de la fiecare dintre noi”.
Pentru ca să fie conectați și implicați de acasă, tinerii își pot concentra atenția asupra mai multor lucruri, cum ar fi bunăoară diferite activități instructive workshop-ul online, experiența din carantină și altele. Toate acestea având menirea de a menține acea conexiune strânsă între tinerii de astăzi.
Pentru a facilita procesul educațional în mediul online tinerilor li se propune platforme speciale cu un nivel ridicat de predare, dar și distractiv, practic oferite gratuit.  În acest context, aceste platforme furnizează atât materiale video, teste variate, diverse informații pentru fiecare domeniu împarte.
„Carantina nu înseamnă vacanță, vă îndemn pe toți să alegeți un mod util de învățare” a subliniat Cristina Lopatețchi, membră a Consiliului raional de tineret Ungheni.
https://www.facebook.com/CRTUngheni/videos/254935655556436/UzpfSTIwNTk1NzIxNTc2MzcyODQ6MjUzMzQ4MjYxMDI0NjIzNA/
 
 
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *