Unde sunt autoritățile să ia măsuri? Ei oare, nu văd ce se întâmplă pe străzile orașului? se întreabă o călărășeancă

Călărășeanca Nadejda Otgon, îndeamnă pe toți să stea acasă, să fie responsabili în această situație grea care s-a abătut peste întreaga țară.
”Majoritatea cred că vina o au persoanele venite de peste hotarele țării. Dar oare doar ei sunt obligați să respecte carantina?”
Priviți ce se întâmplă în jur. Eu cu mașina mea personală am mers ieri, 7 aprilie, la Călărași pentru a procura vecinilor mei medicamentele necesare, deoarece ei respectă sloganul ,,STAI ACASĂ!”. Mai multe persoane cunoscute, venite de peste hotare, inclusiv și soțul meu, stau izolați de societate și de familie în alte locuințe, timp de 14 zile.”
”Dar cei care sunt de pe loc, de ce nu ar trebui să respecte carantina? Să iasă câte o persoană din familie după produse alimentare și strictul necesar.
Îmi pare rău că nu am fotografiat cum erau străzile pline cu oameni în orașul Călărași. Femeii cu copii mici în brațe și în cărucioare, oameni în vârstă fără măști și fără mănuși. Nu se iau în considerație că în raion sunt deja 4 cazuri confirmate de Covid-19”, a scris pe pagina sa de Facebook. (N.r – deja 5 cazuri confirmate pe 8 aprilie)
Unde sunt autoritățile să ia măsuri, dacă se respectă legea? Ei oare nu văd ce se întâmplă pe străzile raionului (orașului)? De ce unii ar trebui să respecte și alții nu? se mai întreabă dânsa, rugând, totodată autoritățile să ia măsurile cuvenite, iar cetățenii să respecte legea. ”Cu cât vom fi mai responsabili cu atât mai repede vom trece peste această situație dificilă”,


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

7 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *