Patru cazuri de COVID-19 sunt înregistrate la Călărași


La Călărași sunt confirmate deja patru cazuri de COVID – 19. Cei patru bolnavi sunt din localitățile: Păulești,  Seliștea-Nouă, Temeleuți și Hirova.
Potrivit Corinei Corițchi, medic epidemiolog la Centrul Sănătate Publică Călărași, este vorba despre doi bărbați și două femei, care au vârsta cuprinsă între 53 și 70 de ani.
La moment o persoană este internată la Nisporeni, iar restul trei – la Chișinău. Trei dintre cazuri sunt locale, adică de răspândire comunitară, iar unul – de import, din Federația Rusă.
La Centrul de Sănătate Publică Călărași sunt monitorizate la moment 43 de fișe epidemiologice din cele 1239 înregistrate până acum. Celelalte au fost scoase deja de sub supraveghere, expirându-le perioada de monitorizare.
De subliniat că primul caz de COVID – 19 a fost înregistrat pe 5 aprilie, la Păulești. Iar pe 21 martie, localitatea a intrat în carantină timp de două săptămâni.
În total, în RM sunt înregistrate 965 de cazuri confirmate, 37 de cazuri de recuperare, 155 cazuri suspecte și 19 decese.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *