De azi, producătorii agricoli își vor putea vinde marfa. Vezi unde

Imagine simbol: www.agravista.md

Imagine simbol: ziare.com

De astăzi, 15 aprilie, la Ungheni vor putea fi comercializate produsele agricole de origine vegetală.
Prin decizia Comisiei extraordinare pentru Situații Excepționale din municipiul Ungheni din 14 aprilie 2020, va fi deschis teritoriul adiacent Pieței Centrale din Ungheni (sectorul amplasat între Piața Centrală și magazinul ”Slavena”), pentru vânzarea produselor agricole de origine vegetală. Accesul se va permite din strada Decebal, zilnic, cu excepția zilei de luni.
La rândul lor, comercianții urmează să se conformeze tuturor normelor de reducere a răspândirii infecției COVID-19, cum ar fi:
– aprovizionarea cu echipamente de protecție (mănuși, măști, șorțuri);
– depozitarea, transportarea și comercializarea produselor cu asigurarea măsurilor sanitare de igienizare și dezinfecție periodică a încăperilor, mijlocului de transport, inventarului și instrumentarului de lucru, a echipamentului de protecție cu dezinfectanți uzuali admiși;
– limitarea interacționării directe a cumpărătorilor cu produsele neambalate;
– asigurarea respectării distanței sociale (1 – 1,5 m), în scopul evitării contactului direct cu persoanele cu statut de sănătate necunoscut.
Dar, atenție! Li se va permite comercializarea doar celor care dispun de autorizație eliberată de Primăria municipiului Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *