Veste bună. Persoana care a zburat într-un avion cu doamna infectată cu Coronavirus e în afara pericolului

Primăria Ungheni a anunțat pe pagina sa de facebook că persoana din Ungheni, care a zburat de la Milano într-un avion cu doamna infectată cu Coronavirus, se află în afara oricărui pericol. Testele, efectuate într-un spital din Chișinău,  au arătat că acea persoană NU este infectată cu virusul respectiv.
Pe 10 martie, după ce a acuzat tuse și temperatură scăzută, de 35,3 grade, persoana a fost transportată de urgență la Chișinău. Testele nu au confirmat infecția cu Coronavirus.
În altă ordine de idei, Primăria Ungheni cheamă unghenenii la calm și dă asigurări că situația se află sub control, că nu există motive de panică. Totodată, îndeamnă oamenii să respecte regulile de igienă și rfecomandările medicilor.

În conformitate cu Hotărârea nr. 6/2020 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică privind evoluția situației epidemiologice a infecției COVID-19, care prevede interzicerea, până la 1 aprilie, a organizării  și desfășurării de evenimente în masă în instituțiile de cultură, cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane, la Ungheni au fost contramandate trei spectacole, planificate la Palatul de Cultură pentru 10, 11 și, respectiv, 15 martie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *