Un grup de călărășeni s-a mobilizat și au cumpărat produse alimentare pentru cei nevoiași

Un grup de cetățeni din orașul Călărași s-au mobilizat, au adunat bani și au cumpărat  produse alimentare. Iar aceste produse merg către persoanele vârstnice din oraș.
”Grija față de cetățenii nevoiași care nu au posibilitatea să iasă singuri din casă să-și procure alimente ne-a făcut să ne mobilizăm și să-I ajutăm noi cu ceea ce putem și cum putem”, ne spune Serghei Glazov, unul dintre inițiatorii campaniei de ajutorare a celor nevoiași.
Iar Timofei Haralampie (vezi foto) este cel mai vârstnic din orașul Călărași, are 91 ani. Dânsul locuiește singur, deoarece copii sunt plecați peste hotare, iar la moment se află în imposibilitatea de a-i fi alături. Iar acest colet plin cu produse alimentare de tot felul: ulei, zahăr, ceai, hrișcă, orez, macaroane, făină  de porumb, dar și altele, a fost adus tocmai la momentul potrivit.
Potrivit lui Serghei Glazov, bătrânul a fost plăcut surprins de mica atenție pe care i-au acordat-o, dar și o vorbă bună adusă.
De altfel, campania continuă, iar cei care vor să contribuie cu produse alimentare pentru cei nevoiași, o pot face în orice moment. Orice, este binevenit. ”Vă îndemnăm și pe dumneavoastră, dragi călărașeni să nu fiți indiferenți și să ne urmați pe aceeași cale”, s-a adresat Serghei Glazov.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • Un mare mulțumesc tinerilor din Călărași,care într-o situație atât de critică,au găsit mijloace,au găsit timp pentru a face așa acte de caritate… Luați exemplu!!!Doar bătrînii în aceste momente sunt foarte vulnerabili,nu pot ieși,nu pot intra in contact cu nimeni și ajutorul a fost foarte binevenit. Sperăm , că și alte persoane de bună credință se vor alătura la această inițiativă… MULȚUMESC pentru bunătate!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *