FOTO / Ce modalitate a găsit o călărășeancă de a-și omorî timpul în perioada carantinei

Mariana Iurcu

”De când cu acest coronavirus stau acasă și ma omor de plictiseală, stadionul e inchis, muzeul la fel și toate rutinele mele îs date peste cap. A trebuit repejor să mă readaptez”, a scris călărășeanca Mariana Iurcu, pe contul său de Facebook.
Și astfel, ea a început să meargă la stadionul fostului colegiu pedagogic. ”Pe lângă faptul că riști să îți rupi picioarele pe drumul distrus care odată era folosit pentru studenții sportivi la întreceri, azi mai este și foooarte murdar. De luni păna astăzi am realizat că dacă nu mă apuc eu, cine știe dacă mai continuu să alerg pe stadion. Și am decis să fac un altfel de sport. Am curățat terenul de gunoi și să îmi creez un anturaj curat în care să respir și să îmi bucur și ochii”, a mai scris ea.
Unii oamenii când au văzut că Mariana Iurcu strânge gunoiul s-au alăturat care și cum au putut. Alții strigau: „Șezi fa acasă ca e coronavirus”. Alții i-au urat „Doamne ajută”, iar alții, pur si simplu au trecut pe alături. Și doar două doamne în etate au sărit în ajutor.
”Anul acesta am sa zic doar atât!! Dacă tot stați acasă și străzile nu mai sunt populate, faceți un altfel de sport, plimbări. Luați o pungă și acolo unde vedeti gunoi ridicați. Îndemnați și copiii să facă la fel.
Fiți responsabili și nu stați pe net ca să vă plângeți de coronavirus intrând în panică, dar ieșiți la făcut ordine prin curte, vă asigur că și coronavirus va fugi când va vedea că nu lenevim dar distrugem zona lui de confort în care se dezvoltă…”.



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *