Au renunțat la o indemnizație și au cumpărat măști de protecție pentru medicii din Călărași

Câțiva consilieri ai Consiliului orășenesc Călărași au renunțat la o indemnizație și au făcut o faptă bună. Au cumpărat 280 de măști de protecție și le-au donat medicilor din orașul Călărași. Câte 115 măști au donat medicilor de la Centrul de Sănătate și Spitalul raional din Călărași, câte și 50 de măști au mers la centrul Medicilor de familie din Tuzara.
”Ne-am convins că ei chiar o fac cu mâinile goale, pomenindu-se în cea mai încordată perioadă din viața lor”, au declarat consilierii în unison.
Bucuria medicilor a fost mare, iar mulțumirile ”ne-au făcut să credem că gestul a fost unul nimerit”. Măștile de bumbac au fost achiziționate de la un producător local.
”Aceștia sunt eroii zilei de astăzi la CMF „VITA-MED-PRIM”, care ne-a asigurat colectivul cu măști de protecție pe încă o săptămână de zile. Nu contează cine sunt ei, contează ca sunt alăturea cu lucrătorii medicali ce luptă contra stopării Coronavirusului. Vă mulțumim mult! La sfârșit de săptămână,este a doua donație din partea populației”, a scris medicul Nicolae Lupu, șeful Oficiului medicilor de familie de la Tuzara, pe Facebook.
”Toate astea le-am făcut din suflet, nu pentru vreun fel de reclamă. Așa că îi îndemnăm și pe ceilalți colegi să se alăture în încercarea de a aduce, măcar pentru câteva clipe, bucuria pe fața celor de care depindem în aceste timpuri greu încercate”, au mai spus consilierii orășenești.
De subliniat că indemnizația unui consilier orășenesc este de 800 de lei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *