Mărțișor 2020. Un program vast, cu multe spectacole se va organiza la Ungheni

Doar două zile au mai rămas până la începerea Festivalului Internațional de Muzică ”Mărțișor 2020”. Cu acest prilej, la Ungheni a fost pregătit un amplu program.
La Ungheni, Festivalul se va deschide duminică, pe 1 martie, la ora 17.30, unde vor participa colectivele artistice de la Palatul de Cultură. Invitații speciali vor fi Lilia Calancea, interpretă de muzică populară, interpretul Andrei Balan de la Iași și ansamblul ”Moldovenii din cetate” din comuna Moșna, Iași. Intrarea va fi liberă.
Pe 3 martie, cu începere de la ora 16.00, va avea loc un spectacol prezentat de colectivele artistice: ”X-band”, ”Mega-dance”, ”Respect”, ”Mini-song”, corul ”Elegie”, ”Do-re-micii” și ”Impuls”. Intrarea, la fel, va fi liberă. Pe 4 martie, cu începere de la ora 17.30, se va desfășura spectacolul ansamblului de dans ”Struguraș”, intrarea fiind liberă.
Pe 5 martie, ora 16.00, va avea loc spectacolul muzical – coregrafic ”Mamă, zâmbet al primăverii”, prezentat de ansamblul de dans ”Unghenenii” și ansamblul folcloric ”Vârsta de aur”. Iar pe 6 martie, la ora 17.30, primăria Ungheni va organiza spectacolul ”De dragul tău, femeie”, unde vor evolua orchestra fraților Advahov. Intrarea va fi doar pe bază de invitații.
Pe 7 martie, ora 11.00 va avea loc un spectacol al studioului muzical ”Mini-song”, iar la ora 15.00, vor evolua, pe aceeași scenă, studiolul muzical ”De-re-micii”. Intrarea va fi liberă. Pe 9 martie, ora 15.30, se va organiza un spectacol de muzică clasică, prezentat de Școala de  Muzică din Ungheni.
Festivalul se va încheia pe 10 martie, cu un spectacol organizat de Consiliul raional Ungheni și Primăria Ungheni, unde va evolua ansamblul național academic de dansuri populare ”Joc”. Spectacolul se va începe la ora 17.30, iar intrarea va fi cu invitații.
De subliniat că toate spectacolele vor fi organizate la Palatul de Cultură din Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *