Raia, Serioja, Angelica și Serioja și-au făcut tunsoare nouă


Raia, Serioja, Angelica și Serioja din Costuleni au fost în aceste zile azi la Ungheni și și-au făcut baie și tunsoare nouă! Așa, ca să fie frumoși de sărbători.
Se pare că pentru unii nu-i mare lucru, pentru alții, însă, e un eveniment întreg.
Să trăiești ca omul printre oameni, curat și îngrijit, e ceea ce ne redă demnitatea umană, care poate fi atât de ușor pierdută în unele situații din viață.
Fiecare din cei patru are povestea lui, dar, în final, ele toate se aseamănă.
Și cum a spus unul dintre Serioji: „Eu nu-s singur, eu îs cu Domnul…”. Fie ca fiecare din noi să știe tot atât de bine cu cine este și cine îi stă alături, orice s-ar întâmpla.
Va urma… a scris Diana Guja  pe pagina sa de Facebook.
De fapt, aceștia patru au fost la Centrul de reabilitare și integrare a bătrânilor din Ungheni și au profitat de serviciile oferite gratis de către acesta. Este vorba de servciile de frizură, duș, tăierea unghiilor, spălarea hainelor și, beneficiază chiar și de un prânz cald.
Serviciul de îngrijire socială din Ungheni a fost dezvoltat de către Asociația Obștească „Alternative Sociale”, cu suportul financiar al Uniunii Europene, co-finanțat de Fundația Soros-Moldova, în parteneriat cu Consiliul raionul Ungheni.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *