Horoscop 2020. Vedeți ce prevede anul pentru fiecare zodie în parte

Foto: eastrolog.ro

Foto: eastrolog.ro

Anul 2020 se anunţă a fi un an prosper pentru mulţi nativi din zodiac. Atât pe plan sentimental, cât şi pe plan social şi profesional, lucrurile par să se aşeze de la sine şi, deși vor putea ieşi în cale mici neplăceri care să vă dea planurile peste cap. Pentru moment, bineînţeles.
Potrivit Calendarului chinezesc, vom păși, pe 25 ianuarie 2020, în Anul Șobolanului de Metal, care, se zice, va aduce o serie de schimbări în special pentru nativii Șobolan, care își vor schimba complet viața la anul.
BERBEC
Este un an prielnic pentru consolidarea unor prietenii, pentru parteneriat sau asocieri. Ar fi bine să profitaţi de această conjunctură favorabilă. În prima parte a noului an vă cam lipseşte simţul practic şi sunteţi tentat să neglijaţi problemele importante.
TAUR
Anul 2020 aduce posibilitatea îndeplinii de succes a proiectelor care urmăresc câştigurile financiare. Traversaţi o perioadă favorabilă în care abordaţi orice situaţie cu optimism. Sunt favorizate activităţile intelectuale şi relaţiile cu cei din jur.
GEMENI
În anul 2020 sunt destul de bune relaţiile cu autorităţile şi oficialităţile, iar aprobările urmărite pot fi obţinute cu mai multă uşurinţă. Evenimentele care vor avea loc pe parcursul anului vor fi importante în privinţa deciziilor personale.
RAC
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie odihnei sau să vă rezumaţi la activităţi de rutină. Astfel, există riscul de a avea probleme cu sănătatea. Timpul are o semnificaţie aparte în noul an pentru că acesta poate fi însemnat în calendar printr-un eveniment special.
LEU
Se poate spune că acesta este un an dificil. Dar tocmai asta este minunat, pentru că vă dă ocazia să descoperiţi ce nu este în ordine în viaţa dumneavoastră. În 2020 trebuie să fiţi cu ochii în patru ca să puteţi profita de toate ocaziile favorabile care apar pe parcursul zilei.
FECIOARA
Este momentul să ieşiţi în lume, întrucât aveţi ocazia să întâlniţi persoane care ar putea să joace un rol important în viaţa dumneavoastră. În 2020 aţi putea iniţia sau finaliza o acţiune juridică pentru îmbunătăţirea situaţiei materiale.
BALANȚĂ
Energia mentală împreună cu forma intelectuală bună de care dispuneţi în anul 2020 influenţează favorabil relaţiile dumneavoastră cu anturajul. Cei din jur nu sunt de acord cu iniţiativele dumneavoastră şi s-ar putea să vă reproşeze insistenţa cu care vă susţineţi punctul de vedere.
SCORPION
Activitatea dumneavoastră intelectuală va fi perturbată în noul an de unele mici probleme din fostele relaţii parteneriale. La locul de muncă, este de preferat să evitaţi orice conflict cu superiorii dumneavoastră ierarhici. Anul 2020 stă sub semnul comunicării.
SĂGETĂTOR
Întâlnirile şi discuţiile pe care le veţi purta în 2020 vor fi fructuoase. Ceea ce veţi face vă va marca reputaţia pentru mult timp de acum încolo. Dacă doriţi să realizaţi o schimbare, anul 2020 asigură şanse de reuşită. Î
CAPRICORN
La locul de muncă vor avea loc schimbări importante. S-ar putea să vă hotărâţi să vă schimbaţi modul de abordare sau stilul de lucru. În cazul în care aveţi de susţinut un examen, rezultatul va fi foarte bun. Inspiraţia vă poate ajuta în depăşirea unei situaţii mai deosebite.
VĂRSĂTOR
Anul 2020 va fi un an minunat! Intuiţia vă ajută să înţelegeţi persoana din faţa dumneavoastră. Este o adevărată binecuvântare mai ales în relaţia de cuplu. Situaţia profesională este într-o fază ascendentă şi acum ar fi momentul să vă redefiniţi noi obiective.
PEȘTI
În acest an veţi avea un succes nesperat în ceea ce priveşte ascensiunea socială. Deşi aveţi o mulţime de realizări la activ în ceea ce priveşte profesia, lucrul acesta nu vă mulţumeşte nici pe departe aşadar, în carieră nu se întrevăd schimbări importante. Nu este exclusă totuşi o avansare surprinzătoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *