Fotograf unghenean la un pas de a câștiga un premiu important la un concurs din România. Are nevoie de susținerea noastră. Vedeți cum

Sergiu Cotruță, fotograf din Ungheni, are toate șansele să obțină un premiu important în cadrul ediției a VII-a a Concursului național de fotografie și videografie de nuntă din România.

Fotografia de mai sus, realizată de artistul unghenean, a fost nominalizată la categoria ”Culori”, o categorie în care accentul se pune pe relația și îmbinarea culorilor.
”Câștigătorii vor fi aleși de un juriu, însă publicul la fel poate vota”, a specificat dânsul pe pagina sa de facebook.
Titlul „Fotograful Anului 2019” va fi acordat concurentului care va obține cel mai mare punctaj în cadrul categoriilor de concurs, notate de 34 de fotografi internaționali care alcătuiesc juriul.
Câștigătorii celor 24 de categorii de concurs vor primi distincțiile ”Fotografi-Cameramani”.
Cei care vor să-l susțină cu un like pe Sergiu Cotruță, pentru a-l vedea printre câștigători, pot să o facă până la 31 ianuarie, accesând link-ul: https://www.fotografi-cameramani.ro/concurs_anual_2019/cat150?id_photo=1472413#photo-1472413-1
În prima zi, fotografia lui Sergiu Cotruță a acumulat circa 800 voturi, conducând detașat față de celelalte 40 de fotografii nominalizate la aceeași categorie.

Sergiu Cotruță
Sergiu Cotruță

Într-un interviu pentru EXPRESUL de acum doi ani, Sergiu Cotruță vorbea despre dragostea sa pentru fotografie, menționând: ”Pare, poate, straniu, dar, după absolvirea școlii, am mers la Universitatea Agrară. Nu m-am reținut, însă, mult acolo. Mi-am dat seama că nu e pentru mine. Fotografia mă interesa mult mai mult decât cadastrul. Ulterior, am făcut dreptul, dar nu l-am practicat. M-am apucat serios de fotografie. Un prieten mi-a împrumutat bani, ca să-mi cumpăr un aparat de fotografiat mai performant. Am mers la prima nuntă în calitate de fotograf și de aici a pornit totul”.
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

3 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *