Cinci recorduri ale FCM Ungheni, obținute în Campionatul Republicii Moldova la fotbal 2019

Foto: FCM Ungheni

FCM Ungheni, echipă participantă la Campionatul Republicii Moldova la fotbal, Divizia B, seria Centru, a obținut record după record potrivit unei retrospective realizate și publicate pe site-ul Federației Moldovenești de Fotbal.

Foto: FCM Ungheni

1. Andrei Miron (FCM Ungheni), alături de  Ion Godoroja (CSF Cricova), au fost unicii fotbaliști care au evoluat în toate cele 18 meciuri ale ediției 2019 a campionatului și au jucat toate cele 1620 de minute.
2. FCM a avut cei mai mulți fotbaliști – 5 – care au evoluat în toate meciurile.
Este vorba de : Chiril Arama, Alexandru Miron, Pavel Proca, Vasile Marjin și Andrei Miron. Primii patru, însă, deși au evoluat în toate cel 18 meciuri, s-au aflat în teren o perioadă de timp mai mică decât Andrei Miron.
3. Pavel Proca de la FCM Ungheni, cu 20 de goluri marcate, a devenit golgheterul Diviziei B, seria Centru. Pe locul doi s-a clasat tot un unghenean – Florin Cojocaru.
4. Cele mai multe goluri într-un meci (13) au fost marcate la jocul FCM Ungheni – FC Bogzești 9-4 (etapa a VI-a).
5. Cele mai multe victorii categorice din cele 38 remarcate aparțin FCM Ungheni – 12. Urmează FC Sucleia cu 9 asemenea victorii. FCM Ungheni a avut parte doar de 1 înfrângere categorică.
Campionatul Republicii Moldova la fotbal, Divizia B, seria Centru a început pe 27 aprilie şi s-a încheiat pe 26 octombrie 2019.
Cu 44 de puncte la activ (golaveraj 78-18), FCM Ungheni s-a clasat pe locul II, după FC Sucleiea, care a acumulat 50 de puncte. FCM Ungheni a obținut 14 victorii, 2 egalități și 2 înfrângeri.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *