Au adoptat copii pentru o oră. Vezi cine

Peste 80 de copii, aflați sub tutelă, au avut parte de niște sărbpători de neuitat. Recent, la Palatul de Cultură din s-a desfășurat o activitate dedicată în exclusivitate lor, cu genericul ,,Adoptă un copil pe o oră”.
Aceasta a fost organizată de Junior Chamber International (JCI) Ungheni, în parteneriat cu Asociația Obștească „Adăpost și Alinare”, primăria Ungheni și Asociația Obștească „Pro-Femeia”.
În cadrul evenimentului, copiii au avut parte de un program interactiv cu muzică, trambuline, dulciuri. Voluntarii „Pro-Ungheni” au fost cei care au asigurat dispoziția bună prin jocuri distractive.
Iar pentrun ca sărbătoarea să aibă mai mare impact, a avut loc și o licitație cu strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. În cele din urmă, o familie aflată în situații de risc din Ungheni, s-a oferit în dar un suport bănesc în sumă de 7 mii lei, în urma licitației susținute pentru achiziționarea unui pătuc.
”Zâmbetul fericit al copiilor a fost scopul care a fost propus inițial, iar în ochii lor radia bucurie, speranță și încrederea că visele devin realitate”, a declarat Rodica Guțu, președinta AO ”Adăpost și Alinare”.
Copiii aflați sub tutelă, la final, s-au ales cu cadouri, dulciuri și diplome, oferite de primăria Ungheni, AO ”Pro-Femeia” dar și în cadrul proiectului „Alături şi acţiune cu bunicii tutori”, implementat de AO ”Sprijin și Alinare”.
De menționat că activitatea ”Adoptă un copil pe o oră” s-a aflat la cea de a III-a ediție și a adunat peste 150 de persoane, dintre care peste 80 de copii, majoritatea provenind din familii defavorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *