Au adoptat copii pentru o oră. Vezi cine

Peste 80 de copii, aflați sub tutelă, au avut parte de niște sărbpători de neuitat. Recent, la Palatul de Cultură din s-a desfășurat o activitate dedicată în exclusivitate lor, cu genericul ,,Adoptă un copil pe o oră”.
Aceasta a fost organizată de Junior Chamber International (JCI) Ungheni, în parteneriat cu Asociația Obștească „Adăpost și Alinare”, primăria Ungheni și Asociația Obștească „Pro-Femeia”.
În cadrul evenimentului, copiii au avut parte de un program interactiv cu muzică, trambuline, dulciuri. Voluntarii „Pro-Ungheni” au fost cei care au asigurat dispoziția bună prin jocuri distractive.
Iar pentrun ca sărbătoarea să aibă mai mare impact, a avut loc și o licitație cu strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă. În cele din urmă, o familie aflată în situații de risc din Ungheni, s-a oferit în dar un suport bănesc în sumă de 7 mii lei, în urma licitației susținute pentru achiziționarea unui pătuc.
”Zâmbetul fericit al copiilor a fost scopul care a fost propus inițial, iar în ochii lor radia bucurie, speranță și încrederea că visele devin realitate”, a declarat Rodica Guțu, președinta AO ”Adăpost și Alinare”.
Copiii aflați sub tutelă, la final, s-au ales cu cadouri, dulciuri și diplome, oferite de primăria Ungheni, AO ”Pro-Femeia” dar și în cadrul proiectului „Alături şi acţiune cu bunicii tutori”, implementat de AO ”Sprijin și Alinare”.
De menționat că activitatea ”Adoptă un copil pe o oră” s-a aflat la cea de a III-a ediție și a adunat peste 150 de persoane, dintre care peste 80 de copii, majoritatea provenind din familii defavorizate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *