”Tot mai bine e când există mai mulți candidați”. Ce altceva mai zice Ștefan Roșca, primarul de Cornova, ales de săteni cu 100% din voturi

Ștefan Roșca, primarul satului Cornova, se numără printre cei 16 primari din Republica Moldova, care au obținut 100% din sufragii la alegeruile din 20 octombrie. Asta, pentru că a fost unicul candidat înscris în cursa electoral pentru fotoliul de primar de Cornova.
Este pentru prima oară când la Cornova oamenii nu au avut de ales, ci au votat unicul candidat.
Fiind întrebat cât de mare e bucuria atunci când ești votat sută la sută, neavând niciun contracandidat, Ștefan Roșca a răspuns: ”Tot mai bine e când există mai mulți candidați. Dar e plăcut să știi că oamenii te vor din nou primar. Probabil, au considerat cu toții că s-au făcut multe lucruri frumoase în sat, care trebuie continuate. De aceea, cred, nimeni nu a mai candidat”.
Potrivit primarului, există la Cornova multe personae de calitate, care ar fi putut să fie și primari, dar se vor regăsi în echipa dânsului, în consiliul local.
De notat că Ștefan Roșca e la al treilea mandat de primar  al satului Cornova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • Nu e corect oamenii tot timpul au de ales daca credeau ca nus bun de primar puteau vota impotriva dar asa au votat100%. Mie numi ramine decit sa le multumesc din suflet pentru increderea acordata si promit ca voi sluji cu demnitate pentru satenii mei si pentru Cornova mia scumpa.

    Reply
  • Exact! Alegerea nu neaparat consta între 2 sau mai multi candidati…optiunea de vot poate fi exprimată si prin neparticiparea la procesul electoral sau prin „invalidarea” buletinului de vot ca forma de protest față de unicul candidat.
    În cazul dat, oamenii au ales! Si de 8 ani incoace au ales bine! Cu Doamne ajuta si inca pentru 4 ani înainte !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *