Vor fi de toate: produse agroalimentare, vinuri, bucate tradiţionale. Când și unde

Imagine simbol: www.cugetliber.ro

Imagine simbol: www.cugetliber.ro

La sfârșit de septembrie, în ultima sâmbătă a lunii, la Ungheni va avea loc tradiționalul  Festival al recoltei, vinului şi promovării tradiţiilor naţionale.
Evenimentul se va desfășura pe Piaţa Independenţei din municipiul Ungheni, în data de 28 septembrie, începând cu ora 11.00.
Organizatorii promit de toate: și expoziţii-târguri de produse agroalimentare, și vinuri, și bucate tradiţionale, şi un program cultural artistic.
Cu o zi înainte, pe 27 septembrie, va avea loc concursul vinului de casă din anul trecut și anul curent.  Direcţia Agricultură şi Alimentaţie anunță că va colecta probele de vinuri ale doritorilor de a participa la concurs până pe 25 septembrie.
La început de an, în luna februarie, un concurs similar, numit ”Polobocul de aur”, organizează Camera de Comerț și Industrie. E deja o tradiție, păstrată de ani buni. Câștigătorii din acest an – sunt doi din raionul Ungheni – își vor primi premiile pe 28 septembrie, în cadrul festivalului anunțat la Ungheni. Este vorba de câte un butoi de 30 de litri.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *