Maia Sandu: pomenile electorale sunt ilegale şi trebuie sancționate

Prim-ministra Maia Sandu a lansat un apel către funcționarii din instituțiile publice să nu utilizeze resursele administrative în campania electorală.
„Noi nu o să permitem ca anumite personaje, care în trecut au folosit resursele administrative la orice nivel și au denaturat acest proces de alegeri libere, să facă acest lucru în continuare. Mesajul meu este pentru toți angajații instituțiilor publice, de la nivel central și local, pentru angajații Agenției Servicii Publice, ai Poștei Moldovei, Moldtelecom ș.a.m.d. Cu toții știm care au fost metodele Partidului Democrat aplicate prin intermediul unor angajați ai acestor instituții. Și unii dintre aceștia sunt acolo în continuare. Orice tentativă de a folosi resursa administrativă în campanie, va fi sancționată foarte dur”, a avertizat Maia Sandu.
Potrivit dânsei, alegerile care se apropie vor fi „un fel de bacalaureat” pentru actuala guvernare în ceea ce privește organizarea unui scrutin liber și corect.
Maia Sandu a subliniat că „pomenile electorale sunt ilegale și trebuie sancționate”, amintindu-i Comisiei Electorale Centrale că „are o sarcină destul de serioasă, pentru că trebuie să-și restabilească imaginea pierdută în scrutinele anterioare”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • 100 de zile nu de guvernare,numai de rafuiala si razbunare personala!
    Apucati-Va de lucru,adica de GUVERNAREputurosilor din blocul ACUM.Lasati liorbaiala electorala,tarfe ale Rusiei! Ati uitat cu totul de Economie si viata sociala!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *