Valeriu Oaserele, primar de Hirova (Călărași): ”Comparativ cu primul meu mandat, ultimul a fost mai ușor”

După trei mandate de primar, Valeriu Oaserele, primar de Hirova, este determinat să mai candideze o dată, încercând să obțină și al patrulea mandat.
”Comparativ cu primul meu mandat, ultimul a fost mai ușor, pentru că deja știu cum să lucrez, știu ce să fac și cum să fac și unde să apelez”, a spus dânsul într-un interviu pentru EXPRESUL.
Totodată, Valeriu Oaserele a explicat de ce nu a reușit să-și îndeplinească toate promisiunile preelectorale: pentru că a fost suspendat din funție pentru câteva luni.
În cele din urmă, a reușit să demonstreze că merită să continuie activitatea de primar și chiar a reușit să realizeze unele proiecte în beneficiul cetățenilor.
Este vorba și de reabilitarea drumurilor, și de construcția unui turn de apă, datorită căruia locuitorii din sat vor avea apă în robinete.
”Mai sunt și alte proiecte importante pentru cetățeni. În toate am pus suflet”, a subliniat primarul.
Referindu-se la alegeri, a zis: ”Cetățenii au de ales între un candidat sau altul și totodată, tot ei au de pierdut sau de câștigat”, dând de înțeles că este foarte important ca oamenii să aleagă ce e mai bun.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *