Patru ani este prea puțin pentru un mandat, consideră primarul de Buda

Fiind la prima sa experiență de primar, Tatiana Timofte, primara comunei Buda, Călărași, a recunoscut, într-un interviu pentru EXPRESUL, că i-a fost foarte greu, deoarece a venit ”de pe băncile școlii” și nu cunoștea prea multe din noua sa activitate.
Dânsa a lucrat pedagog 18 ani, după care sătenii au ales-o primar. Zice că a avut colegi buni, printre care primarii de Pîrjolteni și Căbăăiești, care au ajutat-o foarte mult.
Potrivit Tatianei Timofte, un mandat de primar ar trebui să fie de 6 ani, ca să poată să reușească să realizeze cât mai multe proiecte.
Chiar dacă nu a avut experiență, dânsa a reușit să se descurce. Pentru EXPRESUL, a menționat cele mai importante realizări ale sale: finalizarea proiectul început de fostul primar, ”Apa San”, care a prevăzut construireaunui apeduct de 11 km, reparația grădiniței, reabilitare de drumuri, de fântâni… ”Lumea din sat e mulțumită”, a declarat primara.
Fiind întrebată dacă va candida din nou, a răspuns ferm: ”Desigur. Am depus trup și suflet în munca pe care am făcut-o, am făcut multe pentru sat…”.
Mai mult decât atât, speră si fie aleasă din nou, căci ”oamenii, dacă văd că primarul face multe pentru ei și se străduie, atunci ar trebui să îl susțină”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *