Poliția de frontieră are un nou șef. Dânsul promite că vor fi investigate ilegalitățile comise

Noul șef al Poliției de Frontieră este, începând cu 18 iulie, Rosian Vasiloi. Candidatura  sa a fost aprobată de Guvern la propunerea ministrului de Interne, Andrei Năstase.
”Am acceptat această funcție, pentru că, așa cum spuneam în Piața Marii Adunări Naționale pe 1 iulie 2018, structura responsabilă de sistemul de control al frontierei de stat a lăsat o gaură neagră la hotarele țării”, a scris dânsul pe pagina sa de facebook.
”Poliția de Frontieră în acești ani a devenit o afacere pentru cercurile obscure afiliate politic lui Plahotniuc, prin interpuși. Nu asta este menirea noastră, iar împreună cu echipa vom readuce Poliția de Frontieră în rândul instituțiilor care servesc cetățeanul”, a precizat proaspătul șef al Poliției de Frontieră a Republicii Moldova.
Dânsul a dat asigurări că va fi deschis pentru dialog și cooperare. ”Împreună putem aduce schimbarea în Moldova, spre beneficiul fiecărui cetățean”, a declarat.
Rosian Vasiloi a promis că, în scurt timp, va anunța prioritățile asupra cărora se va concentra în activitatea sa. Cert e că acestea vor viza investigarea ilegalităților, asigurarea securității frontierei de stat și cooperarea bilaterală, regională și internatională.
Rosian Vasiloi are 46 de ani. Este absolvent al Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun” din Chișinău. Din septembrie 2012 până în octombrie 2013 a fost șef adjunct al Poliției de Frontieră, iar în ultimii ani s-a remarcat ca activist civic.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *