Două mandate ale primarului de Boghenii Noi: ”M-am axat pe necesitățile oamenilor”

Deja de opt ani, primar al comunei Boghenii Noi este Gheorghe Filipovici, în primul său mandat reprezentând PLDM, după care, în mandatul doi, a trecut la PDM.
”Eu nu fac nicio diferență între cele două mandate ale mele. Dacă vrei să muncești și să realizezi anumite proiecte, reușești. Dacă nu – începi să te plângi și să cauți motive”, a declarat dânsul într-un interviu pentru EXPRESUL, precizând că ”nu e greu să fii primar, dacă știi ce vrei și vrei cu adevărat să faci ceva pentru oamenii din comunitate”.
Referindu-se la realizările cele mai importante în cei opt ani, Gheorghe Filipovici a vorbit despre reabilitarea și construirea a 10 km de drum de pietriș și circa 3 km de drum de asfalt beton.
”Și în primul mandat, și în al doilea, m-am axat, în activitatea mea, pe necesitățile oamenilor”, a subliniat primarul.
Fiind întrebat dacă va candida pentru un nou mandat, a răspuns evaziv: ”Vedem ce se mai întâmplă”, menționând că decizia sa va depinde de ”stabilitatea politică din Republica Moldova”.
Gheorghe Filipovici a mai spus că, indiferent cine va fi următorul primar, dânsul e dispus să ofere ajutor și să vină cu sfaturi, dacă va fi solicitat.
”Nu trebuie să ne bazăm doar pe o persoană, căci, indiferent de calitățile ei, de una singură nu reușește. Orice proiect are izbândă, când se implică toți”, a concluzionat dânsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de Facebook.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *