Două mandate ale primarului de Boghenii Noi: ”M-am axat pe necesitățile oamenilor”

Deja de opt ani, primar al comunei Boghenii Noi este Gheorghe Filipovici, în primul său mandat reprezentând PLDM, după care, în mandatul doi, a trecut la PDM.
”Eu nu fac nicio diferență între cele două mandate ale mele. Dacă vrei să muncești și să realizezi anumite proiecte, reușești. Dacă nu – începi să te plângi și să cauți motive”, a declarat dânsul într-un interviu pentru EXPRESUL, precizând că ”nu e greu să fii primar, dacă știi ce vrei și vrei cu adevărat să faci ceva pentru oamenii din comunitate”.
Referindu-se la realizările cele mai importante în cei opt ani, Gheorghe Filipovici a vorbit despre reabilitarea și construirea a 10 km de drum de pietriș și circa 3 km de drum de asfalt beton.
”Și în primul mandat, și în al doilea, m-am axat, în activitatea mea, pe necesitățile oamenilor”, a subliniat primarul.
Fiind întrebat dacă va candida pentru un nou mandat, a răspuns evaziv: ”Vedem ce se mai întâmplă”, menționând că decizia sa va depinde de ”stabilitatea politică din Republica Moldova”.
Gheorghe Filipovici a mai spus că, indiferent cine va fi următorul primar, dânsul e dispus să ofere ajutor și să vină cu sfaturi, dacă va fi solicitat.
”Nu trebuie să ne bazăm doar pe o persoană, căci, indiferent de calitățile ei, de una singură nu reușește. Orice proiect are izbândă, când se implică toți”, a concluzionat dânsul.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *