Președintele raionului Călărași: ”Respect democrația, minoritatea se subordonează majorității”

”Vom lucra cum am lucrat și cu celălalt Guvern”, a declarat pentru EXPRESUL președintele raionului Călărași, Sergiu Artene, după ce, acum o săptămână, și-a pus semnătura sub o declarație, prin care recunoștea Guvernul Flip, iar actuala prim-ministră, Maia Sandu, era numită trădătoare.
Dânsul a făcut apoi următoarea replică: ”Suntem în Republica Moldova”, fără să explice ce are în vedere.
”Respect democrația, minoritatea se subordonează majorității”, a specificat, după care a adăugat: ”Sper că actuala guvernare n-a greșit cu nimic, deși am unele temeri”.
Nici de data aceasta, dânsul nnu a făcut explicații.
Sergiu Artene a lucrat, în perioada 1999-2009 anchetator, apoi procuror la Procuratura raională Călăraşi. Din 2009 până în 2015 a fost avocat la Biroul de Avocaţi „Sergiu Artene” .
În 2015, a fost ales președinte al raionului Călărași, fiind propus și susținut de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Ulterior, în anul 2016, se alătură paradei demisiilor din PLDM și aderă la Partidul Democrat din Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

6 Comments

  • Știm că dumnealui este un om inteligent și priceput. A făcut multe lucruri frumoase pentru Călărași. În această perioadă nu și-a trădat unele idei la care ținea… Sigur, a făcut o eroare enormă când a decis, de voie sau de nevoie, să schimbe fosta echipă pe PD.

    Reply
  • Nu ar trebui să vă fie frică, dle preşedinte. PAS vine cu o altă mentalitate: cea a omului onest. Fără vendete. Eu aş da un decret prin care aş interzice impunerea funcţionarilor publici să adere la vreun partid. Principalul e să eliminăm banditismul din societate. Pe cale legală.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *