Preot călărășean despre protestele de la Chișinău: ”Unde le e CREDINȚA acestor oameni, l-au pierdut pe Dumnezeu”

Preotul Dumitru Rusu, parohul Bisericii ”Sf. Cuv. Parascheva” din Călărași, s-a arătat contrariat de faptul că, atunci când sunt chemați la Sf. Liturghie, spun că-i dor picioarele sau găsesc alte motive, dar ca să stea pein corturi la Chișinău, în aceste zile, nu-i mai dor.
”Cum, fraților, cînd vă rog să veniți la Sf. Liturghie, ziceți că vă dor picioarele și fel de fel de motive, iar aici nimic nu vă dor, dormiți ca leii la soare”, a postat dânsul pe pagina sa de facebook.
”S-au mai rușinat, dar îmi zic ei: ”Părinte, ne-au promis cîte 500 de lei (…) iaca trebuie să ne mai tolănim un pic”, a continuat, descriind, totodată, ceea ce a văzut în preajma Curții Constituționale: mâncare stricată trântită pe sub copaci, un miros insuportabil de la vecee.
”Un haos a ajuns în lume. Unde le e CREDINȚA acestor oameni, l-au pierdut pe Dumnezeu”, a concluzionat preotul călărășean.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • ar fi foarte bine sa pierda credita totii asa de bine sa fie pierduta ca nimeni sa nici nu stie ca mai exista asa tampenie ca credita fara evidenta

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *