FOTO / De ziua lor, copiii din Răciula au primit cel mai frumos cadou

Bucurie mare pentru copiii satului Răciula. În apropiere de casa de cultură din localitate s-a amenajat un teren de joacă pentru copii iar pe 1 iunie, de Ziua internațională a copiilor, acesta a fost inaugurat. Iar peste o sută de copii din localitate au fost prezenți la marele eveniment.
”Aveam de mult timp ideea de a amenaja un teren de joacă pentru copii în localitate și în sfârșit această ideea a prins contur. Erau foarte bucuroși copiii atunci, după ce am tăiat lenta și le-am permis să intre pe teren să se joace”, povestește după eveniment, Valeriu Cotelea, primarul de Răciula.
Potrivit lui, au fost instalate două balansoare, un carusel, un tobogan, o nisipieră, bănci și coșuri pentru gunoi. Toate aceste au încăput pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați. Iar banii pentru procurarea echipamentului, 21 mii lei, au fost alocați din bugetul local. ”Mulți localnici din sat, în mod voluntar, au venit și au ajutat la amenajarea terenului și instalarea echipmenetelor. Am făcut o treabă bună și calitativă”, mai povestește primarul.
Totodată Valeriu Cotelea spune că mai are încă multe planuri pentru copiii din localitate. Și speră că în curând acestea să fie realizate.

 
 



📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *