VIDEO. Și-n acest an, la Sadova va avea loc Festivalul căpșunilor. Ce zice Igor Dodon și cu ce va ajuta

Festivalul căpșunilor de la Sadova, organizat pentru a șasea oară consecutiv, va avea loc, în acest an, pe 16 iunie.
Declarația a fost făcută de șeful statului, Igor Dodon, care este originar din acest sat, în cadrul emisiunii ”Puterea a patra”, moderată de Gheorghe Gonța.
”Anul trecut, a fost un eveniment foarte frumos, foarte bun și nu doar pentru căpșunarii de la  Sadova, și nu doar pentru satul Sadova, dar pentru imaginea Republicii Moldova în general”, a subliniat dânsul.
Reamintim că, în 2018, festivalul s-a desfășurat sub patronatul președintelui Republicii Moldova, iar invitat special a fost interpretul rus Filip Kirkorov.
În acest an, susține Igor Dodon, există un grup de inițiativă care se ocupă de organizarea evenimentului. ”Probabil, invitată specială va fi Sofia Rotaru, dar o să vedem. Aceasta e solicitarea grupului de inițiativă”, a precizat dânsul.
Fiind întrebat, cât vrea Sofia Rotaru ca să vină în Moldova, Igor Dodon a răspuns scurt: ”Nu eu discut cu Sofia Rotaru, este un grup de inițiativă”.
Referindu-se la cheltuieli, șeful statului a explicat: ”Se fac bani din vânzarea căpșunilor, produselor alimentare, se acumulează o anumită sumă de bani, cu care se acoperă o parte din chletuieli. Ce-i insuficient, o să vedem cu ce putem noi ajuta”, accentuând, totodată: ”Cu riscul tuturor criticilor care vor fi, festivalul va fi organizat”.
Președintele a venit și cu o sugestie: ”Cei care au posibilitate, în diferite localități, în raioane, unde este ceva specific, să facem mai multe evenimente de acestea. Eu cred că Moldova are doar de câștigat în urma acestora”.
https://www.facebook.com/Gheorghe.GONTA001/videos/2273239446076414/


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *