Știri din diasporă. Lara Hapco – micuța ce știe cum să-și bucure părinții

Abia a împlinit șase anișori dar déjà știe cum să-și bucure părinții. Recent, micuța Lara Hapco, a participat la competiția regională de gimnastică generală în Regio Emilia, Italia și a adus acasă medalia de bronz. A fost prima ei competiție de acest nivel.
Apropo, Lara Hapco s-a născut în Italia. Părinții ei, Cristina și Ion Hapco, ambii ungheneni, s-au cunoscut în Italia și acolo au jucat și nunta. După ceva timp, s-a născut și primul lor copil, Lara. De atunci viața lor a prins un alt contur.
Potrivit tatălui Ion Hapco, Lara a început să practice gimnastica generală încă de la vârsta de patru ani. Iar la șase ani ea déjà știe că face ceea ce îi place. ”A făcut și dansuri dar nu i-a plăcut”, povestește tatăl fetiței,după care a mai adăugat: ”Noi o încurajăm permanent pe Lara să facă ceea ce îi place iar ea merge de fiecare dată cu plăcere la antrenament. Mai ales că antrenoarea spune că ea are un potențial mare”.
”Lara este o atletă puternică, în sala de gimnastică se remarcă prin angajamentul și pasiunea ei. Iar pentru anii următori ne propunem să o includem pe Lara într-un program de formare mai intens și mai interesant pentru a-și dezvolta calitățile de gimnastică”, a spus și antrenoarea Larei, Christina.
Chiar dacă viața uneori i-a pus la încercări grele, împreună încearcă să le depășească. Iar Lara este cea care îi bucură cu reușitele lor, spun în unison, părinții. Iar pentru un viitor mai bun pentru copilul lor, Cristina și Ion Hapco au ales să trăiască în Italia. Revin acasă doar de sărbători, să-și vadă părinții și pe cei apropiați.
[wzslider autoplay=”true”]
 

Lara și antrenoarea ei, Christina

Familia Hapco

 



 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *