FOTO | Drumurile noastre toate fi-vor oare asfaltate?

Intrarea în satul Măgurele

Duminică, 19 mai. Toate drumurile, vorba clasicului, au dus la Măgurele, satul în care a fost organizat, în premieră pentru Republica Moldova, un festival național de umor, dedicat memoriei unui fiu celebru al satului – epigramistul Efim Tarlapan.

Au venit colegi și prieteni ai neîntrecutului om al satirei din Chișinău și București, din Sîngerei și Buzău, din Ungheni și Iași.
Ceea ce au remarcat cu toții, inițial, au fost drumurile. ”Am spălat mașina ieri și a venit ploaia și iarăși trebuie să o spăl”, a spus academicianul Mihai Cimpoi, făcând aluzie și la starea deplorabilă a acestora.
L-a susținut vicepreședintele Uniunii Epigramiștilor  din România, Mihai Sălcuțan, care l-a completat într-un mod caracteristic evenimentului. ”Dumurile noastre toate…”, a început dânsul, ca sala să continue: ”Se vor întâlni odată”. ”Nu”, a replicat domnia sa și a adăugat: ”Fi-vor oare asfaltate”.
Vedeți cum arată, la ora actuală, ”drumurile bune pentru Moldova” de la Cornești spre Măgurele





Și… mai aproape de Măgurele

 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

  • Pai au promis drum asflatat in fiecare sat ! Strașnic…in orasul Ungheni drumurile is mai rele decat in sate… Vorbesc de Danuteni,nici ambulanța nu poate intra.

    Reply
  • La atatea eforturi depuse pentru organizarea și desfășurarea acestui frumos eveniment in splendida localitate ce poarta în nume fantastic de melodios – MĂGURELE – cu doar circa 700!!! lociutori intradevar lipseste un drum … Un drum care duce spre spiritualitate, spre dragoste de Tara și spre frumos… Un simplu drum îngrijit care sa nu se numească în „drum de tara”… De parcă la tara așa, pre cum arata în imaginile de mai sus, e și natural sa fie…

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *