Apel: ”Haideți să-i ajutăm să vândă aceste torbe faine, pentru că la Călărași ei nu prea au unde”

Torbele create de tinerii cu dizabilități din Călărași

Torbe deosebit de frumoase și comode au început să realizeze tinerii cu nevoi speciale de la Centrul ”Dorința” din Călărași.
”În cadrul Centrului funcționează un atelier de croitorie, unde acești tineri fac torbe din materie tare faine și comode. Înainte de sărbătorile de Paști, vor crea noi modele și alte lucruri frumoase vor coase”, a scris pe pagina sa de facebook Alina Andronache, autoarea proiectului ”Vlogul unei mame feministe”, angajată a  Centrului Parteneriat pentru Dezvoltare.
Fiind în vizită la Asociația ”Dorința”, a rămas impresionată de lucrările tinerilor. De aceea a făcut următorul apel: ”Haideți să-i ajutăm să vândă aceste torbe faine, pentru că acolo în Călărași ei nu prea au unde”.
Totodată, a solicitat recomandări: de unde ar putea procura Centrul ”Dorința” stofă la un preț accesibil.  Cine știe, poate se găsește cineva care ar vrea să le ofere stofa necesară sau să-i ajute financiar pentru a o procura.
Centrul ”Dorința” din Călărași este o organizație, care are grijă de copiii și tinerii cu dizabilități. De 16 ani oferă servicii pentru dezvoltarea abilităților de viața independentă, incluziunea școlară, antreprenoriat social etc.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *