Un microbuz din Ungheni, implicat într-un accident în Ucraina. Trei oameni au murit, alți patru sunt cu traumatisme

Trei cetățeni ai Republicii Moldova au decedat, iar alți patru au suferit diverse traumatisme în urma unui accident produs noaptea trecută.

Microbuzul cu numerele de înmatriculare în Ungehni avea 12 pasageri la bord și se îndrepta din Moldova către Federația Rusă. Accidentul s-a produs în jurul orei 03.00 în apropiere de regiunea Vinița, Ucraina, transmite IPN.
Din imaginile de la locul accidentului, postate de portalul vn.20minut.ua, se vede că microbuzul, cu numere de înmatriculare de Ungheni, a intrat în plin într-un camion parcat pe marginea drumului. Șoferul microbuzului are 28 de ani. Victimele accidentului sunt o tânără de 26 de ani, un bărbat de 43 de ani, iar a treia persoană nu a fost deocamdată identificată. Patru persoane cu vârsta cuprinde între 24 și 58 de ani au fost spitalizate. Potrivit datelor actualizate ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, printre persoanele traumate sunt două femei, una de 28 și cealaltă de 54 de ani, și doi bărbați, de 24 și 33 de ani.
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că a fost creată o celulă de criză pentru a monitoriza situația și a ajuta cetățenii Republicii Moldova care au avut de suferit. Celula va monitoriza situația și va lua decizii privind transportarea victimelor acasă. Totodată, va aranja procedurile și va perfecta actele necesare pentru a transporta corpurile neînsuflețite ale persoanelor decedate.
Guvernul va acoperi cheltuielile pentru repatrierea moldovenilor decedați în accidentul rutier de lângă regiunea Vinița,iar un grup de salvatori din Moldova se va deplasa imediat în Ucraina pentru a vedea la fața locului care este situația și a acorda suportul necesar victimelor.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *