Pe cine alegem? Circumscripția nr. 16 Ungheni. Cine este candidatul Partidului Democrat?

Ludmila Guzun

Ludmila Guzun

Data nașterii: 26 iunie 1961.
Locul nașterii: s. Pîrlița, r. Fălești
Funcția: Președinta raionului Ungheni
Ludmila Guzun a fost aleasă în funcția de președintă a raionului Ungheni pe 20 august 2015.
Activitatea profesională și-a început-o la fabrica de conserve din Ungheni, unde a lucrat timp de 11 ani în calitate de economistă. În 1994 devine lider sindical, iar în 2005 – președintă a Uniunii Teritoriale Ungheni a Sindicatelor “Agroindsind”.
În perioada 2007-2011 este vicepreședintă a raionului Ungheni. Din 2011 până în 2012 este viceprimară de Ungheni, iar în perioada 2012-2015 este reprezentanta în Ungheni a SA Moldtelecom.
În anul  2016, a fost decorată de către Nicolae Timofti cu Medalia ”Meritul Civic”.
Activitate de partid:
În 2007, Ludmila Guzun este promovată în funcția de vicepreședintă a raionului Ungheni din partea Partidului Alianța Moldova Noastră (AMN).
În 2011, este numită viceprimară a orașului Ungheni din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM).
Ludmila Guzun împreună cu colegii din Partidul Democrat și cu liderul PDM, Vlad Plahotniuc

La scurt timp însă a demisionat, devenind reprezentanta SA Moldtelecom în Ungheni și, totodată, președinta organizației teritoriale a Partidului Democrat din Moldova (PDM).  Pe 6 aprilie 2012, ziarul EXPRESUL titra: ”A plătit cu fotoliul de viceprimar funcția de lider de partid”. Atunci, Ludmila Guzun declara: ”Este decizia mea și am luat-o în momentul în care am acceptat să preiau conducerea organizației teritoriale a Partidului Democrat”.
La momentul de față este și membră a Consiliului Național Politic al PDM.
Averea
Conform declarației de avere și interese personale din martie 2018, Ludmila Guzun deține un apartament de 70 m.p., un teren în extravilan și un autoturism Mazda 626.
Apariții în presă
 – Conducerea raionului Ungheni, acuzată că promovează în funcții doar membri ai PDM (10 noiembrie 2015) http://www.moldovacurata.md/actual/afacerile-presedintilor-de-raion/conducerea-raionului-ungheni-acuzata-ca-promoveaza-in-functii-doar-membri-ai-pdm
– Profil candidat: Ludmila Guzun (3 februarie 2019) http://moldovacurata.md//news/view/profil-candidatludmila-guzun


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

21 Comments

    • Citiți materialul integral, nu vă uitați doar la fotografie. Este profilul unui candidat și urmează să fie publicate pentru toți candidații.
      Nu e publicitate, ci informare.

      Reply
    • Expresul păi ce așa se scrie un articol de așa gen ? Nu sunt jurnalist dar articolul miroase a reclama electorala dintr-un singur motiv , articolul e scris așa ..
      În mod logic la începutul articolului se informeaza cititorul că e o serie de articole despre candidații electorali după cum merg pe listele electorale ceea ce la voi lipsește

      Reply
  • Eu votez blocul ACUM!!! ACUM votează toată țara . Ungheni pe la 16 votăm corect ACUM Octavian Ticu , personalitate cu verticalitate …Învingem ACUM

    Reply
  • Expresul inca un WC informational ? Asa numitii jurnalisti sunt specializati in a linge fundul lui Plohotniuc-Ulinici , nu a informa cetatenii despre toti candidatii la alegeri.

    Reply
  • Eu, ca fost profesor la Facultatea de economie a USM, al doamnei Ludmila Guzun, am promis public la Ungheni, că voi sprijini candidatura ei peste patru ani, după ce se va debarasa de hoții din jurul ei, dar mai ales de cei, mari, de deasupra ei, când toți, ei, vor sta la Dubă, alături de Coordonatorul lor, plin de păcate ca Maimuța de păr aspru… Dacă nu mă credeți pe mine accesați informația de pe NET despre Finalul Plahotniucului din Ucraina, Victor Ianukovici… Al nostru nu va termina-o mai bine pentru că n-a făcut mai mult bine moldovenilor decât conaționalul său din Ucraina, ucrainenilor…
    Ungheneni, nu repetați păcatul alegerilor prezidențiale din 2016, atunci votându-l pe Dodon, la indicația lui Plahotniuc și a trădătorilor de lângă voi, Dodon, care ne face de râs națiunea în toată lumea… Eu, fostul deputat de Ungheni, semnatar al Declarației de Independență, nu v-am trădat niciodată cu nimic deaceea nu-mi este rușine și apar în fața Dv de fiecare dată, dar și să fac această declarație… Pentru că mă tem că peste patru ani, la alte alegeri, nu veți mai avea pe cine alege dar nici cine alege… ȘI PENTRU MINE ACEASTĂ BĂTĂLIE ESTE ULTIMA PE CARE, DACĂ O PIERDEM, S-A ZIS CU NOI DAR ȘI CU EI, …DOUĂ ZILE DUPĂ NOI…

    Reply
  • DNA Guzun este o persoana deosebita, ASta e politica, poate mai putin partidul o reprezinta dar….. fiecare cu alegerea sa. Success tuturor Candidatilor .Indifferent cine va fi sa fie o persoana competenta.

    Reply
  • Doamna Ludmila Guzun este o personalitate deosebită,are competenţă selectă şi este un Om cu literă mare ! Doamna Guzun Ludmila este pe măsură să înfrumuseţeze imaginea oricărui partid şi este reprezentativă pentru orişicare parlament ! Nu am nevoie de alte comentarii,fiindcă cunosc personalitatea de o viaţă . Aceasta este realitate şi cu ea nu te pui ! Chiar dacă ,nici într-un caz,nu pot fi nici bănuit de simpatie faţă de Partidul Democrat.Onaore şi Respect,doamna Ludmila Guzun !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *