În prima zi de Mărțișor, ”Doina Gorjului” vine la Călărași

Celebrul ansamblu artistic profesionist ”Doina Gorjului” din România  va deschide festivalul ”Mărțișor” la Călărași.
Un spectacol de zile mari cu participarea acestuia va avea loc chiar pe 1 martie, cu începere de la ora 17.00, la Casa raională de cultură ”Ion Ungureanu” din orașul Călărași. Intrarea va fi liberă.
Reamintim că ansamblul respectiv a fost invitat de către președintele raionului, Sergiu Artene, încă la început de decembrie, atunci când oficialul s-a aflat într-o vizită în județul Gorj.
Pe 3 martie, de la ora 14.00, călărășenii vor avea parte de un spectacol muzical, cu genericul ”Un mărțișor din inima copiilor”, prezentat de colectivele artistice ale Școlii de Arte ”George Enescu” din Călărași.
La 6 martie, Teatrul ”Eugen Ionesco” din Chișinău va prezenta, pe scena Casei de cultură din Călărași, spectacolul ”Arta conviețuirii”. Începutul la ora 17.00. intrarea va fi liberă.
Punctul final va fi pus la 10 martie, cu un spectacol prezentat de colectivele artistice locale: ansamblul de muzică ușoară ”Orfeu”, orchestra de muzică populară ”Ciobănaș”, ansamblul de dansuri populare ”Codrenii”. Începutul la ora 17.00. intrarea va fi liberă


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *