DOC. | Cum s-a votat în circumscripția nr. 16 Ungheni?

Dacă în municipul Ungheni, candidatul ACUM, Octavian Țîcu, a reușit să obțină o victorie netă, în satul său natal, Costuleni, a acumulat doar 448 de voturi față de candidata PDM, Ludmila Guzun, care a reușit să obțină 624 de voturi.
O surpriză de proporții a furnizat-o satul Sculeni, situat chiar în nemijlocita apropiere cu România și, implicit, cu Uniunea Europeană. Aici a învins candidatul Partidului Socialiștilor, Ghenadi Mitriuc, cu 378 de voturi, față de Ludmila Guzun – cu 332 de voturi și Octavian Țîcu – cu 248.
O altă surpriză ar fi satele Zagarancea și cetireni, conduse de primari democrați, care, însă, au acordat cele mai multe voturi candidatului ACUM. La Cetireni, Octavian Țîcu a acumulat 335 de voturi față de democrata Ludmila Guzun cu 318 voturi. La Zagarancea pentru Octavian Țîcu au votat 228 de alegători, pentru Ludmila Guzun – 188, iar pentru socialistul Ghenadi Mitriuc – 166.
Cel mai mare scor obținut de comunistul Haralampie Chirilov a fost la Petrești – 80 de voturi.
Candidat Partidului Șor, Antonina Baraniuc, a reușit să acumuleze mai mult de 100 de voturi în doar în circumscripția nr. 7 din orașul Ungheni – 119. În circumscripția nr. 12 din Ungheni a acumulat 100 de voturi.
Iată cum au votat alegătorii în fiecare localitate din circumscripția nr. 16:
 
 
 
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *