Aut pentru socialistul Ghenadi Mitriuc

Ghenadii Mitriuc
Ghenadii Mitriuc

Ghenadii Mitriuc
Ghenadii Mitriuc

După patru ani, în care a fost deputat în Parlament, socialistul Ghenadi Mitriuc, va trebui, se pare, să revină la vechile activități.
Dânsul nu a reușit să convingă unghenenii din circumscripția nr. 16 să-i dea votul lor de încredere.
Nu se regăsește nici în lista finală a potențialilor deputați din partea Partidului Socialiștilor, el fiind al 39-lea în acea listă.
De notat că socialiștii vor avea în Parlament, cel mai probabil, 35 de mandate.
Ghenadi Mitriuc s-a remarcat în Parlament prin ieșirile sale antiromânești, chiar dacă deține pașaport cu cetățenie română. Deși Igor Dodon a promis că toți deputații socialiști vor renunța la cetățenia română, Ghenadi Mitriuc nu a făcut-o.
S-a vorbit despre el și atunci când s-a implicat activ pentru a păzi tancul de la Cornești, care, cică, ar fi trebuit să fie scos de acolo. https://www.expresul.md/2016/11/30/foto-cativa-deputati-psrm-au-innoptat-langa-tancul-sovietic-de-la-cornesti/
Ghenadie Mitriuc a fost vizat și într-o anchetă jurnalistică a site-ului moldovacurată.md  http://anticoruptie.md/ro/electorala-2016/ghenadi-mitriuc-candidatul-psrm-din-circumscriptia-nr-16-ungheni-latifundiar-socialist-cu-vile-de-vacanta-pe-malul-marii-negre


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *