Alegătorii din circumscripția nr. 15 Călărași au decis. L-au trimis în Parlament pe Nicolae Ciubuc

Locuitorii din cele 17 localități din raionul Ungheni și 16 din raionul Călărași, incluse în circumscripția nr. 15, au decis să-l trimită în Parlament pe candidatul Partidului Democrat, Nicolae Ciubuc, ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, originar din Sadova Călărașilor.
”Stimați alegătorii ai Circumscripției 15,
Mă adresez cu un mesaj de mulțumire pentru votul de încredere acordat! Am demonstrat că suntem o echipă adevărată, iar acum urmează să ne îndeplinim angajamentele față de Dumneavoastră! Le mulțumesc și cetățenilor care au ales să își încredinteze votul către alți candidați, este o motivare suplimentară pentru a face lucruri frumoase pentru localitățile din Călărași și Ungheni!
În pofida campaniei duse de contracandidații pe circumscripție, care în loc să se concentreze pe propriul program, s-au bazat mai mult pe minciuni și denigrarea imaginii mele și a PDM, am reușit!Împreună suntem puternici, suntem o echipă și putem contribui la dezvoltarea comunităților noastre!”, a postat dânsul pe pagina sa de Facebook a doua zi după alegeri.
Pe locul doi s-a situat candidatul Blocului Electoral ACUM, Igor Munteanu, care a obținut  29,84% (8317 voturi).
Doar 18,57% (5175 voturi)  a obținut candidatul Partidului Socialiștilor, Ștefan Bolea, care s-a clasat pe locul trei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *