FOTO | Învingătorii concursului fotografic ”11 toamne ale Expresului” au fost stabiliți. Vezi cine sunt

Pe 1 noiembrie, ziarul Expresul a împlinit 11 ani de activitate. În acea zi, a fost dat și startul unui concurs fotografic cu genericul: ”11 toamne ale Expresului”. 
Timp de aproape o lună, doritorii au avut posibilitatea să expedieze la redacție fotografii la această temă. Pe pagina de facebook Expresul au fost plasate cele mai reușit dintre ele, din punctul de vedere al echipei redacționale. Internauții, la rândul lor, au avut posibilitatea să le aprecieze.  Unele dintre ele au și fost distribuite, au fost comentate.
Decizia finală privind câștigătorii a fost luată de echipa redacțională.
Astfel, locul I i-au fost acordat, în unanimitate, lui Gheorghe Galbura (15 ani) și Serafimei Moraru (14 ani), elevi la gimnaziul din Onișcani, Călărași, pentru fotografia: ”Expresul – mereu citit de tânăra generație”.
Pe locul II s-a clasat fotografia Andreei Saculțanu (17 ani), elevă la Liceul ”Mihai Eminescu” din orașul Ungheni. Chiar dacă a expediat fotografia sa pe ultima sută de metri, ea a reușit să adune o mulțime de aprecieri și comentarii. În plus, Andreea a expediat și o poezie, pe care a  dedicate-o Expresului.
Tot locul doi i-a revenit și Grădiniței ”Steluța” din Ungheni, care a expediat o fotografie foarte frumoasă și sugestivă, cu 11 copii la… pătrat, urându-ne astfel, într-un mod original, să ajungem și la 22 de ani.
Am decis să acordăm și două locuri de trei. Premiantele sunt Livia Covaliov (15 ani), elevă și Liceul ”Vasile Alecsandri” din Ungheni, și Laura Harea (13 ani), elevă la Liceul ”Mihail Sadoveanu” din Călărași. Ambele fotografii pot fi întitulate cu ușurință ”La o ceașcă de cafea cu… Expresul”.
Cu un premiu de încurajare s-a ales Adelina Rusu, elevă la Liceul ”Mihai Eminescu” din Ungheni, pentru fotografia ”La mulți ani, Expresul!”.
Locul I – Gheorghe Galbura și Serafima Moraru

Locul II – Andreea Saculțanu

 
Locul II – Grădinița ”Steluța”

 
Locul III – Livia Covaliov

foto

 
Locul III – Laura Harea

Premiul de încurajare – Adelina Rusu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *