Cadou de la o tânără călărășeancă pentru EXPRESUL

Trei brățări în culorile tricolorului vor ajunge în scurt timp la ”Expresul”.
Au fost confecționate de Laura Harea, o călărășeancă în vârstă de doar 13 ani, elevă la Liceul ”Mihail Sadoveanu” din Călărași, care, pentru început, a trimis fotografia cu ele.
Laura le reușește pe toate. E foarte bună la învățătură, dansează în ansamblul ”Codrenii” din Călărași, scrie poezii, creează. A învățat să confecționeze și brățări personalizate. Tehnica a deprins-o din internet.
După ce a confecționat și a dăruit brățări personalizate prietenilor ei, colegilor din ansamblul de dans ”Codrenii”, iată că a venit și rândul echipei ”Expresul”.  Le-a confecționat cu mult drag, prilejul fiind aniversarea de 11 ani a ziarului, a acelui ziar care scrie despre călărășeni, despre evenimentele ce au loc în orașul ei natal, despre raion.
Și Biblioteca ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni a decis să organizeze o serată muzical-literară cu genericul ”Expresul – o bibliotecă spre o lume nouă”. Se va întâmpla azi, 16 noiembrie, cu începere de la ora 15.00. Evenimentul se înscrie în șirul de acțiuni din cadrul Zilelor bibliotecii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *