FOTO | O lecție de jurnalism video

Cameramanul Sergiu Matei, primul român nominalizat la premiile Emmy, care a filmat, cu circa zece ani în urmă, cum grănicerii chinezi au împușcat câțiva pelerini ce voiau să ajunga la Dalai Lama, a ajuns la ”Expresul”.
Timp de două zile, dânsul și-a împărtășit experiența cu echipa ”Expresul”, a vorbit despre regulile principale pentru a realiza un reportaj video de calitate, a demonstrat cum se lucrează cu un simplu telefon și ce minuni poate face acesta.


Sergiu Matei a lucrat ani la rândul cameraman la Pro TV București, a fost unul dintre inițiatorii emisiunii ”România, te iubesc”, care și acum are mare priză la public.
La Ungheni a ajuns, grație programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană.
Această galerie foto este produsă în cadrul Proiectului ”Vocea cartierului tău”, realizat de ziarul ”Expresul” în cadrul programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *