Știai că numele tău poate să devină brand, grație unui tânăr călărășean

Numele oricărei persoane poate să devină un brand. Acest lucru este posibil grație tânărului călărășean, originar din Sipoteni, Dumitru Rău.

Recent, dânsul a lansat un nou proiect: ”Your name – your brand”, în traducere ar însemna ”Numele tău – brandul tău”, prin care personalizează numele oricărei persoane, indiferent de domeniul de activitate pe care l-ar avea aceasta. Tânărul nu este designer dar încearcă să învețe de unul singur cum să facă aceste stilizări.
Anul trecut și-a lansat o carte de versuri ”Parfum de dragoste”. Iar acum i-a venit o altă idée spontană, din dorința de a ridica dispoziția persoanelor din mediul online, spune dânsul. ”Pentru că prietenii mei de pe facebook să nu se plictisească zilnic doar cu postările pe care le fac, mi-a venit această idée spontană de a pune în valoare activitatea persoanelor respective dar și personalitatea lor”, povestește tânărul.
Apropo, Dumitru Rău e un tânăr de 21 de ani care a absolvit Facultatea Relații Internaționale și acum este masterand la aceeași facultate.
Astfel, în zece minute m-am ales și eu cu un brand. Are în colecția sa peste 200 de nume-branduri care realizate. Alte zeci sunt încă schițe. ”Unele idei ca să le realizez îmi ia doar 10 minute, altele poate să îmi ia și câteva ore, dar mai lungă este perioada de gândire decât procesul de realizare”, povestește Dumitru.
Mai zice el ca această nouă pasiune a lui nu îl încurcă în celelalte activități ale sale, nici să compună poezii sau să își facă studiile, ba din contra. ”Este un cerc vicios dar frumos”, a remarcat Dumitru Rău.
Iar o dată cu inițierea proiectului ”Your name – your brand” și-a făcut noi prieteni iare imaginea lui s-a amplificat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *