Star Kebab – gustul visului acum și  la Ungheni

Un nou restaurant ”fast food”, al rețelei ”Star Kebab – gustul visului!”, și-a deschis ușile, săptămâna trecută, pe 12 iulie, la Ungheni.
Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă… delicioasă, toți invitații fiind serviți, absolut gratuit, cu produse ”Star Kebab”.
Totodată, fiecare vizitator s-a ales cu carduri de fidelitate – Dream Card.
Cei care s-au alăturat familiei ”Star Kebab” sunt frații Vlad și Dumitru Marjină din orașul Ungheni.
”Ne-am dorit un gust nou pentru ungheneni și am ales ”Star Kebab”, grație calității și organizării bune în această rețea de fast food. Garantăm calitate și siguranță și ne dorim ca unghenenii să simtă gustul adevărat al produsului Star Kebab”, a declarat directorul ”Star Kebab” Ungheni, Vlad Marjină.

Cei care au primit cardul Dream Card la Star Kebab vor putea beneficia de programul 7+CADOU, ceea ce înseamnă că la fiecare șapte produse cumpărate de aici vor primi un produs CADOU. Deci, cu acest card poți avea parte de pemii de vis, iar  o cafea aromată, din boabe proaspăt măcinate, o puteți procura la doar 7 lei.
”Ungheniul ajunge la un nivel mai dezvoltat cu astfel de afaceri. Un restaurant de acest gen este binevenit și mă bucur că-l avem în oraș”, a făcut o remarcă unul dintre clienți, Alexandru Cozmic.
Pe lângă toate avantajele menționate, restaurantul ”Star Kebab” a deschis aproximatic 20 de locuri noi de muncă. ”Avem o echipă tânără, cu oameni care au experiență, căci au lucrat în  restaurantele ”Star Kebab” din Chișinău. Cu toții sunt dornici de a munci și o fac la cel mai calitativ nivel. Echipa este instruită și bine organizată”, a subliniat Vanda Marjină, director resurse umane Star Kebab Ungheni.
”Star Kebab – gustul visului!” este un brand autohton pe piața restaurantelor de tip fast-food și a luat naștere în orașul Chișinău. În prezent, compania operează cu restaurante în Republica Moldova și România.
La Ungheni puteți beneficia de un meniu de înaltă calitate, cu produse proaspete, la un preț mai mult decât rezonabil.
Gustoșeniile surpriză sunt food-urile și băuturile răcoritoare, împrumutate din bucătăria turcească, dar și din cea grecească.
”O afacere în stil Star Kebab înseamnă prezența unor mărci notorii bine promovate  la o scară națională și internațională. Este un pas înainte spre modernizare”, a menționat, cu referire la noua afacere, Ludmila Ursatiev, șefa Secției Economie și Reforme Ungheni.
Cine dorește să simtă gustul visului, poate vizita restaurantul fast food Star Kebab, zilnic, între ora 8.00 și 00.00, pe adresa: str. Națională, 12, Ungheni.  Pentru livrări la domiciliu, puteți accesa www.starkebab.md sau apela la numărul de telefon: 023680007.
P.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *