Mercedes-Benz declarat furat în Germania, descoperit la vama Sculeni

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni au depistat la controlul de frontieră un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat din Germania.

Astfel, la sfârșitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat în vârstă de 42 ani, cetățean din R. Moldova, care conducea o autoutilitară  marca Mercedes Benz cu platformă pe care transporta un autoturism marca Mercedes-Benz GLA.
Odată cu verificările efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul transportat figurează ca fiind furat, semnalare introdusă de către autoritățile din Germania.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a preluat autoturismul împreună cu documentele acestuia, de la un bărbat din municipiul Ploieşti, urmând să-l transporte în Republica Moldova. Acesta a mai declarat că nu avea cunoştinţă că mașina figura ca fiind furată.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 125.510 lei, a fost reţinut în vederea continuării cercetărilor.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *