Faceți cunoștință: Marin BODRUG, omul care-și dorește să fie vocea cartierului său

Marin Bodrug
Marin Bodrug

Urmare a apelului făcut de redacția ”Expresul” de a ni se alătura pentru a fi, împreună, o voce mai puternică, în contextul proiectului „Vocea cartierului tău”, realizat în cadrul Programului ”Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO ”Centrul Media pentru Tineri”, finanțat de Uniunea Europeană, au început a veni solicitările.

Marin Bodrug
Marin Bodrug

Primul care a reacționat a fost Marin BODRUG, un tânăr activ, care a avut și are mereu ce să spună.
Iată mesajul lui:
De ce vreau să particip?
Ca băștinaș al cartierului Dănuțeni din municipiul Ungheni, mereu am fost interesat de tot ce se întâmplă în cartier, cât și în întreaga ”Poartă de Vest”.
Din acest interes s-a și născut ideea blogului bodrug.eu, în care, de multe ori, încerc să identific și să scot la suprafață mai multe probleme cu care se confruntă comunitatea ungheneană, cum ar fi: drumurile proaste, lipsa spațiilor de agrement, promovarea slabă a potențialului turistic etc.
Unele idei au prins viață, cel puțin în viziunea mea:
1. Reparația străzii Petru Cazacu, inclusiv și a celor din imediata apropiere;
2. Festivalul Castanilor;
3. Cartierul Dănuțeni a devenit cunoscut nu doar la nivel de municipiu, ci și la nivel național (cel puțin, colegii din ultimele două intituții în care am activat cunosc că cel mai frumos cartier din Ungheni se numește Dănuțeni și omenirea se rotește în jurul Ungheniului :D).
Într-un final, pot meționa că, pentru a fi rezolvată o problemă, sunt necesare unele eforturi întru identificarea ei și prezentarea publică.
Împreună suntem o forță, #ForțaUNGHENI!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

5 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *