Bacalaureat 2018. Nota zece din start la limba străină. Cine au obținut-o?

A fost aprobată lista candidaţilor cărora li se acordă nota zece din oficiu la examenul de bacalaureat la limba străină.
Per total, sunt 828 de elevi. Dintre ei 789 au susținut examene cu recunoaştere internaţională pentru certificarea competenţelor lingvistice în limbi străine. Ceilalți 39 – urmare a performanțelor la olimpiadele republicane.
Marea majoritate sunt elevi din Chișinău.
Dar și Ungheniul are 8 (opt) elevi cu nota zece din oficiu la limba străină: Cristian Grosu, Cristina Morcov, Irina Cotici, Valeria Cucu, Nadejda Fonariuc, Dan Glodeanu, Mădălina Sprînceanu – toți de la Liceul ”Vasile Alecsandri”; dar și Ana Cobzac de la Liceul ”Gheorghe Asachi”.
Din Călărași, trei elevi nu vor susține examenul de bacalaureat la limba străină, având din oficiu nota zece. Este vorba de: Gabriel Gavriliță, Dan Mihalache, ambii elevi la Liceul ”Mihail Sadoveanu”, și Nicoletra Mîndrilă de la Liceul ”Vasile Alecsandri”.
Din Nisporeni, alți trei elevi, toți de la Liceul ”Boris Cazacu”, au nota zece din oficiu: Alexandrina Berbeci, Daniela Bargan și Diana Nistreanu.
Sesiunea de bacalaureat 2018 se va desfășura în perioada 5-22 iunie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *