Și, totuși, a mai rămas un comunist


Consiliul Raional Nisporeni nu a rămas în totalitate fără comuniști.
Mihail Ciorici, consilier raional PCRM, a declarat că și în continuare reprezintă în Consiliul Raional Nisporeni formațiunea care l-a propulsat în calitate de consilier raional – Partidul Comuniștilor. Mai mult decât atât, dânsul nu a făcut nicio declarație privind retragerea sa din această formațiune.
”Mihail Ciorici ne-a fost alături în cele mai complicate momente ale partidului. Este o persoană responsabilă, conștiincioasă și corectă, fapt pentru care a fost ales de două ori consecutiv secretar al comitetului raional Nisporeni al PCRM pentru activitatea ideologică. Înseamnă mult să ai lângă tine un asemenea om”, a spus Ion Țugulea, prim-secretar al  Comitetului raional Nisporeni al PCRM, subliniind, totodată, că niciodată, inclusiv în ultima perioadă, nu au existat discuții în formațiune privind o eventuală retragere a lui Mihail Ciorici din PCRM.
De notat că Mihail Ciorici este membrui al PCRM din 17 iulie 2014.
”Nu induceți lumea în eroare! Doar Vasile Talpă a citit ceva de pe o foiță, din cuvintele căruia am înțeles că părăsește PCRM din Consiliul Raional Nisporeni. Domnul Mihail Ciorici – nu. A rămas ultimul ”mohican”, a postat un comentariu un alt consilier raional Nisporeni, Ion Triboi.
Reamintim că, anterior, ”Expresul” a scris că ”pe 22 februarie, cei doi consilieri raionali din partea Partidului Comuniștilor, Vasile Talpă și Mihail Ciorici, au anunțat oficial că nu mai reprezintă Partidul Comuniștilor și că, de acum înainte, vor fi consilieri independenți”.
Informația ne-a fost oferită de consilierul Vasile Talpă. Am încercat să-l contactăm în acea zi și pe Mihail Ciorici, dar telefonul domniei sale se afla în afara ariei.
Regretăm eroarea comisă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *