Riscă să facă pușcărie. Pentru un fazan și-o căprioară

Un tânăr, în vârstă de 25 de ani din raionul Ungheni riscă până la trei ani de pușcărie. Asta, pentru că ar fi vânat ilegal  un fazan și o căprioară.
În momentul în care se întorcea acasă cu prada, a fost reținut de polițiștii de frontieră, iar acum este cercetat penal.
S-a întâmplat la finele săptămânii trecute. Câțiva locuitori din satul Petreşti au anunţat oamenii legii, că pe undeva, în apropiere, se aud împuşcături de armă.
Angajaţii sectorului Poliţiei de Frontieră Ungheni au reacționat imediat, au verificat împrejurimile în vederea identificării suspectului.
Au dat de el în momentul în care se deplasa pe traseul Sculeni – Ungheni, dinspre zona de frontieră. La faţa locului s-au deplasat şi grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ungheni, dar şi angajaţii Direcţiei Inspecţie Ecologică Ungheni.
Suspectul a fost reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, riscă o amendă în mărime de la 27.000 de lei până la 42.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau până la trei ani de închisoare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *