Cinci idei pentru casa ta, pe care le poți aplica într-un week-end

Vrei să-ți înfrumusețezi casa rapid, fără costuri exagerate? Uite cinci idei pentru casa ta, pe care le poți pune în practică în două zile, adică cât durează un week-end. Planul funcționează perfect dacă vei aloca câteva ore, pe parcursul săptămânii pentru mici cumpărături. Costurile sunt mai mult decât modice, iar efectul final e garantat: casa ta va fi proaspătă și veselă, înfrumusețată și primitoare.
1. Husa pentru canapea, scaune, fotolii. Acestea pot face diferența. Există materiale, țesături și culori diferite și foarte multe opțiuni care fac posibilă orice reamenajare. Alege un material din in. Ai nevoie de un adeziv bun (alege unul special pentru țesături), de o foarfecă bună și de puțină răbdare și un strop de îndemânare. Husa pentru canapea poate fi așezata pur și simplu, nu este neapărat nevoie să o fixezi, dar daca vrei asta – poți să folosești un capsator pentru mobilă sau adeziv.
2. Perne aruncate pe canapea pot împrospăta aspectul unei camere instantaneu. Alege culorile care completează ceea ce ai deja, sau încearcă un nou look. Aceasta este o modalitate foarte bună de a experimenta un nou aspect pentru cameră sau pentru casă.
Alege culori exotice, bogate și texturi care pot sugera un aspect marocan, sau un ton vesel și culori curate, care schimbă tot aerul din casă. Nu exagera însă cu numărul pernelor și nici cu bogăția cromatică. Trebuie să rămâi în paleta de culori a camerei.
La fel de bine pot revitaliza o cameră și păturile colorate. Sunt ieftine, bune, practice și extrem de utile în orice anotimp. Sunt o pată de culoare și împrospătează imediat orice încăpere.
Tot la categoria țesături intră și un covor nou, o carpetă, alte perdele sau o draperie. Uneori a schimba perdeaua de la ferestre este suficient pentru a da camerei o imagine nouă.
3. Pereții joacă un rol important în casă, așa că nu-i ignora. O fotografie, un desen, un tablou original va transforma camera. Caută poze de autori consacrați și vei avea o casa minunată!
Nu trebuie să cumperi lucrări de artă, deoarece fotografiile vechi pot fi, de asemenea, o soluție minunată. Nu ezita să grupezi mai multe imagini. La fel de bine poate funcționa și o hartă veche, un desen simpatic al copilului sau pozele tale din vacanță, dacă sunt înrămate și plastifiate.
4. Lampadarul, abajurul, lampa din tavan și alte surse de lumină. Strategia este simplă. Scapă de ceea ce nu foloșești și schimbă ceea ce poate fi îmbunătățit. Un abajur nou poate schimba complet o încăpere.
5. Scoate la lumină obiectele vechi, vasele de porțelan sau alte obiecte care au stat ascunse în spatele ușilor dulapurilor. Sunt elemente decorative excepționale, pe care trebuie să le pui în valoare.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

One Comment

  • Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *