Ungheneni așteptați la lucru în Gorj. Care-s meseriile solicitate?

Județul Gorj, cu care raionul Ungheni are cele mai serioase intenții de a se înfrăți, e în căutare de bucătari și ospătari. Cu mare drag îi va accepta pe ungheneni.
Doar cu o singură condiție: să aibă experiență în domeniu și vârsta cuprinsă între 18 și 45 de ani.
Nu e neapărat să dețină pașaport românesc, deși acesta ar fi un avantaj.
Fiind o zonă, unde turismul este dezvoltat, gorjenii mai au nevoie și de cameriste, și de muncitori cu abilități de lăcătuș și instalator la întreținerea clădirilor.
Salariul pe carpe-l promit nu este de neglijat: 400 – 500 de euro. Unde mai pui că promit și cazare, și alimentație, dar și oportunități de instruiri în domeniu.
Un anunț în acest sens a fost publicat pe site-ul Consiliului raiional Ungheni.
”În urma vizitei delegației din raionul Ungheni în județul Gorj, România și a stabilirii relațiilor de colaborare, partenerii din acea regiune au exprimat dorința și deschiderea de a angaja în domeniu turismului persoane din raionul Ungheni”, se arată în intro-ul anunțului respectiv.
De notat că județul Gorj se află la o distanță de aproape 700 de kilometri de Ungheni și e nevoie de mai bine de 9 ore pentru a o parcurge.
În județul Gorj se află peste 25 de trasee turistice montane pedestre, între care și două trasee turistice europene, trei zone de alpinism, o stațiune de schi, nemaivorbind de Ansamblul cultural Constantin Brâncuși.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *