Are talent! L-au apreciat interpreți de marcă din România

Tudor Bilețchi
Tudor Bilețchi la ”Vocea României” (captură)

Tudor Bilețchi
Tudor Bilețchi la ”Vocea României” (captură)

La cei 18 ani ai săi, Tudor Bilețchi din orașul Cornești a făcut furori la celebrul concurs ”Vocea României” de la Pro TV, ajuns la ediția a VII-a.
Interpretarea sa i-a lăsat pe cei patru jurați nu doar impresionați, ci și… mască.
Tudor a reușit să întoarcă toate scaunele. După ce a căzut, însă, cortina, jurații au făcut ochii mari. Ei crezuseră că a cântat… o fată.
”Băiatul cu voce de fată”, așa l-a caracterizat și mama sa, Ina Bilețchi, directoarea Școlii de Arte din Cornești, care i-a fost, practic, și prima profesoară de muzică.
Fiecare dintre jurați a avut doar cuvinte de laudă pentru el. Tudor Chirilă chiar și-a părăsit locul, apropiindu-se de el și spunându-i că-și dorește să fie în echipa lui.
Tudor Bilețchi l-a ales, în cele din urmă, pe Smiley.
”Sunt foarte bucuros că m-a ales pe mine. Eu pot să îl fac să se exteriorizeze… prin muzică”, a spus cel care-i va fi antrenor.
De notat că Tudor Bilețchi a mai avut o tentativă de a participa la concursul ”Vocea României”, a trecut preselecția, dar i s-a spus că e încă prea tânăr pentru acest concurs. De data aceasta, a fost acceptat și merge mai departe.
Anul trecut, corneșteanul a impresionat la un alt concurs faimos – ”Românii au talent”.
Tudor Bilețchi cântă de mic copil, iar prima apariție pe scenă a avut-o la patru ani. S-a remarcat, inițial, ca interpret de muzică populară. Chiar a recunoscut că-și dorește să cânte cu orchestra ”Lăutarii”. Dar a cochetat și cu muzica ușoară, care, iată, îi aduce și primele succese. Dânsul este elev la Colegiul de Muzică ”Ștefan Neaga” din Chișinău.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *